Op welke manier je ook met het strafrecht in aanraking komt, het is belangrijk dat je vanaf het allereerste begin goede bijstand krijgt van een gespecialiseerde advocaat. Dat begint al op het moment dat je thuis een brief krijgt van de politie om je te melden voor een verhoor als verdachte of als getuige, maar zeker ook op het moment dat je direct door de politie wordt aangehouden.

Ik sta je bij wanneer je met strafrecht in aanraking komt.

Ted

Snel de juiste bijstand

Als je thuis een brief krijgt, dan is het verstandig dat je zo snel mogelijk contact opneemt met Ted zodat je met hem kunt overleggen op welke manier de zaak het beste aangepakt kan worden en welke rechten je hebt.

Wordt jij, of een bekende van jou, aangehouden door de politie, noem dan direct de naam van Ted Kemper als de advocaat van jouw keuze zodat hij wordt ingelicht door de politie. Ted zal dan zo snel mogelijk naar het politiebureau komen waar hij alles met je bespreekt en zo nodig ook bij het verhoor aanwezig is.

Het kan ook dat je een dagvaarding krijgt voor een zitting bij de officier van justitie, de rechtbank of het gerechtshof. Ook als dat gebeurt, neem dan direct contact met Ted op.

Ted kan je bijvoorbeeld bijstaan in:

Drugszaken

bijvoorbeeld hennepkwekerijen, het in bezit hebben of dealen van drugs, enz.

Diefstal en inbraak

Verkeerszaken (“eenvoudige” overtredingen, maar ook als u betrokken bent bij of verantwoordelijk gehouden wordt voor ernstige ongelukken)

Maar ook bijvoorbeeld bij:

  • Moord en doodslag
  • Mishandeling en openlijk geweld
  • Invordering van uw rijbewijs en ontzegging van uw rijbevoegdheid
  • Oplichting, verduistering, flessentrekkerij en fraude
  • Mensenhandel
  • OM-zittingen
  • Jeugdstrafrecht

Ted Kemper

specialist strafrecht, jeugdrecht en sociaal zekerheidsrecht

Bel Ted direct