Over ons - Start advocaten & mediators | Rosmalen

Over ons

Lisette en Ted. De mensen achter Start advocaten & mediators

Start advocaten & mediators

Persoonlijk, gedreven en betrokken

Start advocaten & mediators is een dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid, gedrevenheid en kwaliteit.

Lisette Bakker en Ted Kemper hebben allebei jarenlang gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss. Niet alleen beschikken zij dus over veel ervaring, maar ze zijn ook goed op elkaar ingespeeld en kunnen elkaar aanvullen waar nodig. Samen kunnen zij jou daardoor goed bij staan.

Het is al vervelend genoeg wanneer je betrokken raakt bij een juridisch conflict en dan is het belangrijk dat je snel, makkelijk en laagdrempelig contact kunt krijgen met jouw advocaat voor vragen of overleg. Dat kan bij ons natuurlijk “gewoon” via de telefoon of e-mail, maar ook via WhatsApp of sociale media, bij spoed zelfs buiten kantooruren. Een goede bereikbaarheid vinden we bij Start advocaten & mediators belangrijk.

Tijdens kantooruren vind je ons in een modern pand dat van alle gemakken voorzien is aan de rand van de woonwijk de Groote Wielen in Rosmalen, direct aan de Groote Wielen Plas. In de directe omgeving van ons pand zijn meer dan voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. Vanaf het station in Rosmalen of Den Bosch zijn wij ook makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Direct contact opnemen

Start advocaten & mediators

mr. Lisette Bakker

Ik ben een betrokken advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van mijn cliënten. Ik heb een persoonlijke aanpak en spreek duidelijke taal. Ik ben eerlijk en duidelijk over de (juridische) mogelijkheden. Hoe moeilijk een zaak ook is, ik probeer altijd te komen tot een goede oplossing.

Meer weten over Lisette?

Start advocaten & mediators

mr. Ted Kemper

Bereikbaar zijn, beloftes nakomen, overleggen en duidelijke afspraken maken. Dat vind ik belangrijk, zowel tijdens mijn werk als privé. In mijn werk helpt het om iedere zaak tot een zo goed mogelijk einde te brengen en privé zorgt het ervoor dat ik bij het hardlopen mooie trainingsschema’s maak, me daar ook aan hou en daardoor mijn persoonlijke records aanscherp.

Meer weten over Ted?

Heb je juridisch advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met Lisette en Ted op