Over ons

START advocaten & mediators, Rosmalen

 

START advocaten & mediators is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid, gedrevenheid en kwaliteit.

Lisette Bakker en Ted Kemper hebben allebei jarenlang gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss. Niet alleen beschikken zij dus over veel ervaring, maar ze zijn ook goed op elkaar ingespeeld en kunnen elkaar aanvullen waar nodig. Samen kunnen zij u daardoor goed bij staan.

Het is al vervelend genoeg wanneer u betrokken raakt bij een juridisch conflict en dan is het belangrijk dat u snel, makkelijk en laagdrempelig contact kunt krijgen met uw advocaat voor vragen of overleg. Dat kan bij ons natuurlijk “gewoon”  via de telefoon of e-mail, maar ook via WhatsApp of sociale media, bij spoed zelfs buiten kantooruren. Een goede bereikbaarheid vinden we bij START advocaten & mediators belangrijk.

Tijdens kantooruren vindt u ons in een modern pand dat van alle gemakken voorzien is aan de rand van de woonwijk de Groote Wielen in Rosmalen, direct aan de Groote Wielen Plas. In de directe omgeving van ons pand zijn meer dan voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. Vanaf het station in Rosmalen of Den Bosch zijn wij ook makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.