Ted Kemper - Start advocaten & mediators | Rosmalen

Ted kemper

specialist in strafrecht, jeugdrecht en sociaal zekerheidsrecht

Neem contact op met Ted

Bereikbaar zijn, beloftes nakomen, overleggen en duidelijke afspraken maken. Dat vind ik belangrijk, zowel tijdens mijn werk als privé. In mijn werk helpt het om iedere zaak tot een zo goed mogelijk einde te brengen en privé zorgt het ervoor dat ik bij het hardlopen mooie trainingsschema’s maak, me daar ook aan hou en daardoor mijn persoonlijke records aanscherp.

Bereikbaar zijn, beloftes nakomen, overleggen en duidelijke afspraken maken. Dat vind ik belangrijk.

Ted Kemper

Altijd bereikbaar

Ted staat zijn cliënten bij op een manier zoals hij zelfs bijgestaan zou willen worden. Ted is makkelijk te bereiken, ook buiten kantoortijden en is er voor zijn cliënten als zij hem nodig hebben. Ted voert procedures door het hele land en doet wat nodig is om alles uit een zaak te halen wat er in zit.

Naast het strafrecht gaat de interesse van Ted ook uit naar het sociaal zekerheidsrecht. Ook op dat rechtsgebied is Ted al jarenlang werkzaam.

In zijn vrije tijd loopt Ted graag hard of kijkt hij een film of goede serie.

Ted Kemper

Ervaringen en specialisme

Ted heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is gelijk na zijn studie beëdigd als advocaat en aan de slag gegaan bij een middelgroot kantoor in Oss. In het begin heeft Ted zich bezig gehouden met de algemene praktijk, maar al snel heeft hij zich toegelegd op het strafrecht, jeugdrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Om zijn kennis en ervaring nog verder uit te breiden heeft Ted in 2014 de specialisatie opleiding strafrecht van het Willem Pompe Instituut afgerond en is hij lid van geworden van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Daarnaast is Ted lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.

Registratie

Orde van Advocaten

Conform artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur heeft mr. T. Kemper in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten strafrecht, jeugdrecht en sociaal zekerheidsrecht als rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. T. Kemper elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Algemene gegevens

mr. Ted Kemper

specialist strafrecht, jeugdrecht, sociaal zekerheidsrecht

E-mail: tkemper@startadvocaten.nl
Telefoonnummer: 06-30341642

advocaat sinds 2008
lid van Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten
lid van Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten

Heb je juridisch advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met Lisette en Ted op