Lisette Bakker

Lisette heeft al lange tijd ervaring in de juridische wereld, eerst heeft zij gewerkt als griffier bij de Raad voor Rechtsbijstand, daarna als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor in Best en in 2010 is zij beëdigd als advocaat. Lisette heeft van 2010 tot 2018 bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss gewerkt en zij heeft zich in 2010 meteen toegelegd op het personen- en familierecht. Bij dit kantoor heeft Lisette veel ervaring en kennis opgedaan en uiteindelijk heeft zij zelfs de specialisatieopleiding van de vFAS afgerond. Lisette is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.

De werkwijze van Lisette wordt door anderen omschreven als vastberaden, doelgericht en betrokken. Lisette streeft er altijd naar om het geschil buiten de rechter om te regelen, doch de gang naar de rechter wordt niet uit de weg gegaan als dat nodig is.

Lisette treedt veelvuldig op als mediator in diverse personen- en familierechtzaken. Daardoor heeft Lisette altijd oog voor de belangen van alle betrokken partijen, zeker als er ook kinderen bij de zaak betrokken zijn.

Conform artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur heeft mr. L.M. Bakker in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten personen- en familierecht als rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. L.M. Bakker elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.